Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voorleestent voor jongste huurders van Acantus

REGIO – Acantus is supporter van de Vakantie Voorleestent van Biblionet Groningen en deelde vorige week 50 tafeltenten uit aan de jongste huurders, zodat zij deze zomervakantie zelf een voorleeshut kunnen bouwen. De 50 huurders komen uit alle vijf gemeenten waar Acantus woningen verhuurt.

Deze zomer zet Biblionet Groningen de Vakantie Voorleestent op. Niet alleen in de wijk, maar ook digitaal! De livestream met de leukste voorleesverhalen is er iedere woensdag tot en met 12 augustus van 18.30 tot 19.00 uur. De livestream kan worden gevolgd op: www.facebook.com/groningsebibliotheken

Acantus vindt het belangrijk hier een bijdrage aan te leveren. Liza Meindertsma, teamleider Wijken & Leefbaarheid van Acantus: “Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen in de maatschappij. Kunnen lezen en schrijven is hiervoor essentieel. Door dit soort acties willen we als corporatie daar een kleine bijdrage aan leveren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.