Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Scouting Veendam organiseert een zomertocht

VEENDAM – Scouting Veendam organiseert op zaterdag 1 en zondag 2 augustus een zomertocht door Borgerswold. Deze zomertocht is een hike en wordt aangeboden in twee varianten: een route van +/- 5 km en een route van +/- 8,5 km. De deelnemers vertrekken bij ‘t Scouthuus in Borgerswold. De tocht wordt georganiseerd voor zowel scoutingleden als niet-scoutingleden. Het is mogelijk om je met een groep van maximaal 8 personen op te geven. De route loopt door Borgerswold en onderweg kom je diverse posten tegen.

Wandelen met een scouting-tintje

“De tocht zal volledig in het teken staan van het scoutingspel. Denk hierbij aan uitdagende routetechnieken om van post naar post te lopen, maar ook aan leuke activiteiten op de posten. Een touwbrug om overheen te klimmen, met een vlot naar de overkant varen en een spannend behendigheidsspel.”

Meer informatie en aanmelden

Opgeven kan tot en met donderdag 30 juli via de website www.scoutingveendam.nl. Bij het aanmelden kun je een keuze maken voor de zaterdag of zondag en een voorkeur qua starttijd aangeven. Via de mail krijg je van de organisatie een starttijd bevestigd, zodat niet iedereen tegelijkertijd op het eiland van Scouting Veendam is. Op deze manier houdt de organisatie zich aan de richtlijnen van het RIVM.

De organisatie vraagt voor de zomertocht een kleine bijdrage van €2,50 per persoon. Let op, vol is vol.

Meer informatie: www.scoutingveendam.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.