Direct naar de inhoud.

Woning in Wildervank ontruimd vanwege gaslek

Foto: Peter Panneman

WILDERVANK – De Veendammer brandweer moest aan het begin van maandagavond uitrukken naar de Torenstraat in Wildervank voor een gaslekkage. Het lek is ontstaan tijdens graafwerkzaamheden waarbij een gasleiding is geraakt.

Op last van de brandweer werd een naastgelegen woning tijdelijk ontruimd. De brandweer heeft metingen verricht. Een medewerker van netbeheerder Enexis kwam ter plaatse om de leiding af te sluiten en te repareren. Er raakte niemand gewond.

De Torenstraat was door de politie enige tijd afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Peter Panneman

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-