Direct naar de inhoud.

Certe hervat bloedafname en verruimt openingstijden

  • door:
  • op:
(F: Satynek, Pixabay)

BORGER/STADSKANAAL – Certe hervat de bloedafname van de locatie MFA het Hunzehuys aan de Molenstraat 3 in Borger vanaf 31 augustus. Ook gaat de locatie op maandag langer open. Deze locatie werd eerder gesloten om verspreiding van het corona-virus te voorkomen. Ook verruimt Certe per 1 september de openingstijden in RP de Venen in Stadskanaal. Hieronder vindt u de nieuwe openingstijden:

Openingstijden Borger (heropening en verruiming openingstijden)
Vanaf 31 augustus gelden onderstaande openingstijden voor de locatie in Borger:
• Maandag van 8.30 toto10.30 uur (voorheen tot 10.00 uur).
• Donderdag van 8.30 tot 10.30 uur.
Een afspraak maken voor de locatie kan nu al.

Openingstijden Stadskanaal (verruiming openingstijden)
Vanaf 1 september worden de openingstijden van de locatie RP de Venen in Stadskanaal verruimd. Dit zijn de nieuwe openingstijden:
• Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur (voorheen tot 15.00 uur).

Alleen op afspraak
Mensen kunnen alleen op afspraak terecht. Dit om wachtrijen en volle wachtkamers te voorkomen en om de patiëntveiligheid te kunnen garanderen. Zo houden we ons gezamenlijk aan de anderhalvemeter-regel. Een afspraak kan eenvoudig gemaakt worden via de website van Certe, www.certe.nl.

Voorzorgsmaatregelen blijven gelden
Mensen met corona-gerelateerde ziekteverschijnselen zoals hoesten, niezen, verkoudheid of koorts, worden gevraagd om in overleg met de (huis)arts of trombosedienst hun afspraak uit te stellen. Als de (huis)arts vindt dat bloedafname medisch noodzakelijk is, wordt daarvoor een speciale afspraak gemaakt.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal