Direct naar de inhoud.

Accordeonist aan boord van de Snikke Dieverdoatsie

STADSKANAAL – Er was op de afgelopen zaterdagmiddagen veel belangstelling voor de Snikke Dieverdoatsie. Het publiek kon hier tussen 13.00 en 16.30 uur gratis meevaren. De komende zaterdagen zal er wederom in de middag gevaren worden.

Alternatief voor shantykoren festival

Omdat dit jaar het shanty-koren-festival vanwege corona niet door gaat heeft de organisatie een alternatief bedacht. Op zaterdag 29 augustus is er een accordeonist aan boord (accordeonist  Hartemeijer). Hij zal vanaf het voordek zeemansliederen ten gehore brengen. Er is nog plaats. De vertrektijden zijn 13.00 – 14.15 – 15.30 uur. Wel aanmelden via het e-mailadres Snikke.Dieverdoatsie@gmail.com of info@jatrie.nl

Binnen

Vertrek is steeds vanaf de Hoofdkade te Stadskanaal tegenover huisnummer 33. Vanwege de corona zijn een beperkt aantal zitplaatsen (16) beschikbaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-