Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Viaduct na twee weken nog steeds niet schoon

F: Peter Panneman

VEENDAM – Toen bekend werd dat het viaduct in Wildervanksterdallen was beklad met diverse leuzen, hakenkruizen en Jodensterren hebben veel omwonenden Rijkswaterstaat gebeld met het verzoek om de graffiti te verwijderen. Rijkswaterstaat heeft aangegeven dat ‘de graffiti inmiddels verwijderd is door de opdrachtnemer’. Peter Panneman heeft controle gedaan bij de viaduct en zag tot zijn verbazing dat er nog niks veranderd was met 16 augustus. Ook de bekladde verkeersborden zijn nog niet vervangen. Rijkswaterstaat zegt dat zij daar niet verantwoordelijk voor zijn, maar de gemeente Veendam.

Een inwoner van het dorp heeft inmiddels zelf de leuzen weggeverfd. Vorige week meldde Rijkswaterstaat aan Panneman dat ze nog in een vakantie- en coronaperiode zaten, waardoor zij niet zelf het probleem konden oplossen, maar een aannemer. Wel gaven ze aan dat er enige prioriteit lag bij het oplossen van het probleem.

Panneman heeft Rijkswaterstaat om een reactie gevraagd. Rijkswaterstaat: ‘Wij zullen het andermaal uitzetten naar onze regio, bedankt voor uw melding.` De gemeente Veendam laat in een reactie weten dat ze werken aan een permanente oplossing wat betreft de verkeersborden, maar het kost even tijd.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.