Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oogstfeest in Borgerswold

VEENDAM – De vereniging Tuinrecreatie Veendam ‘De Toene’ gaat een oogstfeest organiseren op zaterdag 26 september.

Voorzitter Bennie van Buizen:”Op dit evenement kan men verse groente van de tuinen kopen, ook zijn er verschillende marktkramen aanwezig en is er voor de kinderen een leuk event. Op het event worden er verschillende producten aangeboden: zelfgemaakt sieraden, leuke spullen voor in de tuin, decoshop, klein snoei gereedschap voor in de tuin, zeepjes, worsten verkoop en natuurlijk honing uit de eigen bijenstal”.

Van Buizen: “Voor de kinderen en ouderen kan men pony rijden wat door de manege Lipizza word geregeld. Tevens kan men pijl en boog schieten, dit word verzorgd door borgerswold expierence. Ook kan men van groente soep genieten die mede mogelijk word gemaakt door de Borgerswoldhoeve. De soep word op ouderwetse manier, houtvuur, warm gemaakt. Waar men van een soep kan genieten van de oogst”..

Iedereen is welkom en er zijn maatregelen getroffen aangaande coronavirus zodat iedereen op een leuke en gezellige manier kan genieten van het evenement.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Oogstfeest in Borgerswold

  1. Hoe laat begint het?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.