Direct naar de inhoud.

Veendamse Marga valt dubbel in de prijzen

  • door:
  • op:
Veendamse Marga valt dubbel in de prijzen bij tv-show Miljoenenjacht – Foto: Roy Beusker Fotografie

AMSTERDAM – Marga uit Veendam is de winnaar van in totaal 11.000 euro in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondagavond te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Marga 10.000 euro won nadat een inwoner van Den Haag de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Vervolgens gaf Marga bij de laatste vraag van ronde 1 het juiste antwoord en besloot zij plaats te nemen achter de desk. Dit leverde nog eens 1.000 euro op.

Marga sprong uit haar stoel van geluk toen zij hoorde dat ze 10.000 euro had gewonnen: “Super! Ik ga even rustig nadenken wat ik hiermee wil doen.” Toen zij later, na het geven van het juiste antwoord, ook nog eens mocht kiezen tussen de inhoud van de laatste koffer of een plaats achter de desk, twijfelde ze niet: “Ik ga spelen”, zei ze resoluut.

Over ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’

In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

(ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal