Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen Sinterklaasintocht in Veendam

Archieffoto intocht Veendam – F: Peter Panneman

VEENDAM – De Sint-Centrale in Veendam heeft aangekondigd dat de jaarlijkse intocht van de goedheiligman in Veendam dit jaar helaas niet door kan gaan. De gemeente en de organisatie hebben samen besloten dat de Mega Sinterklaas Intocht op 14 november gecanceld wordt in verband met de coronamaatregelen. Wel geeft de organisatie aan dat er momenteel gesprekken plaats vinden om een alternatief te bieden voor het kinderfeest.

Op de facebookpagina van de Sintcentrale wordt dat nieuws bekend gemaakt. Op Facebook wordt er getreurd dat het feest niet door kan gaan en worden er verschillende alternatieven geopperd. Zo wordt er een soort avondvierdaagse-route bedacht die de Sint met zijn Pieten kan lopen.

Eerder gaf de Centrale al aan dat de huisbezoeken van de pieten niet door kon gaan door de coronaregels.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.