Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Brand in afvalbult in Valthermond

Archieffoto: M. Dol – RTV1

VALTHERMOND – Aan De Dreef in Valthermond is zaterdagochtend brand uitgebroken in een afvalbult. Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Drenthe ging het om een grote afvalbult. “De brand is inmiddels onder controle”, aldus een woordvoerder.

In de omgeving van Valthermond is een NL-Alert verstuurd vanwege de rookontwikkeling. Er werd geadviseerd om ramen en deuren gesloten te houden. Later kwam een 2e NL-Alert berichtgeving dat de brand onder controle was. Het is nog niet duidelijk hoe de brand kon ontstaan.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.