Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Pretletters oktober 2020, aflevering 107

Amito Haarhuis – F: Pretletters

RTV1/PRETLETTERS – Rijksmuseum Boerhaave was al twee jaar bezig met een tentoonstelling over pandemieën. Ze werden door corona ingehaald. Directeur Amito Haarhuis vertelt over deze tentoonstelling “Besmet”.

Hoe heeft het oog zich kunnen ontwikkelen? En verder over de evolutietheorie van Charles Darwin en de twijfel van zijn vrouw Emma. Oogarts Bert van der Pol vertelt hierover in de tweede aflevering van de serie “Evolutie van het oog”.

Hoe werkt corona uit op het WMO-vervoer in grote steden, zoals Amsterdam, Utrecht en Nijmegen. Tijdens de coronaperiode was vervoer met speciale taxi’s nauwelijks mogelijk. Naar de dokter en de supermarkt kon nog net.

Presentatie: Wim Dussel en George Flapper

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht
Uitzending woensdag 7 oktober 21.00 uur op RTV1 Radio.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.