Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fundamenten windpark zijn bijna klaar

Fundament Windturbine – (F: Windpark De Drentse Monden en Oostermoer

NIEUW BUINEN – Het werk aan de fundamenten van de windturbines is vrijwel afgerond. Het betonstorten gebeurt nog bij een klein aantal locaties, terwijl elders al de eerste torendelen op de fundamenten worden geplaatst. Vier windturbines zijn bouwkundig inmiddels klaar. Die worden nu technisch afgewerkt alvorens ze elektriciteit kunnen leveren aan het netwerk. Het kan daardoor nog enige tijd duren voordat de windturbines operationeel zijn.

Bouwvorderingen zichtbaar op kaart 
De bouwvorderingen zijn sinds kort zichtbaar op een bouwkaart op de website. Daar ziet u waar fundamenten nog in aanbouw zijn, de bouw van windturbines is gestart of windturbines bouwkundig al klaar zijn.

Je kunt deze kaart vinden door hier te klikken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.