Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Onstwedder Gaarv’n bakt ze bruin

Foto: Stichting Onstwedder Gaarv’n

ONSTWEDDE – Stichting Onstwedder Gaarv’n bakt in november broden. In verband met het coronavirus ging dat allemaal net even anders dan voorgaande jaren. De broden waren online te bestellen en deze week op te halen bij de ambachtshoeve in Onstwedde.

Op deze manier was het mogelijk dat stichting Onstwedder Gaarv’n – ondanks het afgelasten van het Oogstfeest vanwege corona – toch iedereen in de gelegenheid kon stellen om heerlijk verse broden te kopen en om de kas van de stichting weer wat te spekken.

 

Een sfeerimpressie door Klaas Timmenga 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.