Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Voedselbank Veendam scoort met Rabo Clubsupport

Archieffoto: Peter Panneman

VEENDAM – In de afgelopen weken vond weer zoals elk jaar de grote Rabo Clubactie plaats. Maar liefst 189 verenigingen en stichtingen namen deel dit jaar in deze regio. Deze keer zijn er veel leden geweest die hun stem gaven aan de Voedselbank Veendam.

Het leverde een totaalbedrag op van liefst 1643,01 euro. Het bedrag zal worden besteed om op een nieuwe locatie aan het Boven Oosterdiep een koffiehoek/ontmoetingspunt in te richten, voorzien van stoelen en tafels en koffie en thee spullen. Hierdoor denkt voedselbank Veendam cliënten beter te ondersteunen en om op eigen benen leren te gaan staan..

De voedselbank Veendam heeft op dit moment ca 180 cliënten. Dat zijn een en meerpersoonshuishoudens. Zij krijgen eens per week een voedselpakket dat zoveel als mogelijk wordt samengesteld uit schijf van vijfproducten.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.