Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Centrum Stadskanaal houdt Sinterklaasquiz via internet

STADSKANAAL – De winkeliers van Centrum Stadskanaal organiseren op zaterdag 14 november een speciale sinterklaasquiz. Alle kinderen van de basisschool kunnen via internet mee doen.

Samen met Reporterpieten en een SideKickPiet komt Sinterklaas bij alle kinderen thuis via het internet. De goedheiligman zal de kinderen tijdens een speciale live-uitzending toespreken en bijpraten.

Quiz

Extra bijzonder is een ware ‘Sinterklaasquiz’ die de kinderen dan online kunnen meespelen. De winkeliers van Stadskanaal hebben hiervoor tientallen prijzen beschikbaar gesteld. De vragen van de quiz zullen gesteld worden door de ReporterPieten die rondlopen in het centrum van Stadskanaal.

Om mee te doen met de Sinterklaasquiz moet je zaterdag 14 november voor 16:30 uur inloggen op: vandebond.nl/sinterklaas. De quiz wordt gespeeld met Kahoot, de kinderen kunnen inloggen op kahoot.it of ze kunnen de app downloaden om zo mee te kunnen spelen.

Samenwerking

De organisatie van de quiz werkt nou samen met o.a. winkeliers, burgers, de gemeente, VandeBond en RTV1. “Zowel wij als de Sint zijn enorm trots en blij met alle hulp en de geweldige samenwerking in deze moeilijke tijd.” aldus de organisatie.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.