Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

GGD opent corona testlocatie in Stadskanaal

(Bron: Freepik)

STADSKANAAL – De GGD Groningen opent komende woensdag 11 november een nieuwe corona testlocatie in Stadskanaal. Deze zal worden gevestigd aan de glasblazer 4. Hiermee opent de GGD haar zesde testlocatie in de provincie Groningen.

Testkamers

De locatie zal geen ’teststraat’ worden. De GGD gaat gebruik maken van zogenoemde testkamers. Mensen die komen voor een test lopen naar binnen en moeten dan een vaste looproute volgen. Auto’s, fietsen etc. kunnen op een nabijgelegen parkeerterrein geparkeerd worden.

Afspraak

Om de verkeersdrukte te beperken kun je bij de nieuwe testlocatie alleen met een afspraak terecht. Voor de zekerheid zal er wel een verkeersregelaar aanwezig zijn om de mensen naar de locatie te begeleiden.

De nieuwe corona testlocatie opent op woensdag 11 november en zal elke week van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 15.30 geopend zijn.

Commercieel

De GGD testlocatie is overigens niet de eerste in de gemeente Stadskanaal. Vorige maand opende er al een commerciële corona testlocatie bij Fox Nightlife. Hier worden mensen door middel van een bloedprik getest of ze positief of negatief op het coronavirus zijn. Wel moeten mensen hiervoor betalen.

De nieuwe locatie van de GGD is gratis en werkt met de bekende wattenstaafjes.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

1 Reactie op “GGD opent corona testlocatie in Stadskanaal

  1. Is mijn test al klaar velt u mij aub

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.