Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gemeente Veendam verkoopt bouwkavels op Bastioneiland

VEENDAM – De gemeente Veendam verkoopt twaalf particuliere bouwkavels in de wijk Buitenwoel. Vanwege de grote vraag naar particuliere bouwkavels, worden de kavels middels een (digitale) verloting verkocht. Met een verloting, is voor alle belangstellenden de kans op een kavel gelijk. Op vrijdag 18 december 2020 worden de kavels verloot.

 Wonen in Buitenwoel

Wonen waar de lucht nog schoon is, waar het uitzicht adembenemend kan zijn en waar het verkeer nu eens geen voorrang krijgt. Dat is wonen in de groene en waterrijke wijk de Buitenwoel. In Buitenwoel is een deelgebied in ontwikkeling, Bastioneiland. Dit deelgebied biedt een veelzijdig aanbod aan particuliere woningen, zowel projectbouw als vrije sectorbouw.

Bastioneiland
Op Bastioneiland is het mogelijk om vrij te bouwen op de kavels die worden aangeboden. Bouwen kan binnen de grenzen van het beeldkwaliteitsplan. De beschikbare kavels zijn in grootte variërend van 500 tot 715 m². Naar verwachting begint de bouw van de eerste woningen medio 2021.

Inschrijven

Belangstellenden kunnen zich inschrijven. Het inschrijfformulier en meer informatie is beschikbaar via de website: www.buitenwoel-veendam.nl.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.