Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Bouwvorderingen windturbines Drentse Monden

Turbine Nieuw Buinen in aanbouw in de ochtendgloren – F: GJ Kamst (RTV1)

NIEUW BUINEN – Op locatie OM-1.7 is onlangs beton gestort van het laatste fundament. Net als bij de andere locaties gebeurde dat op één werkdag. Betonmixers reden de gehele dag naar de bouwlocatie om het beton in één vloeiend proces te kunnen storten.

De bouwvorderingen zijn sinds kort zichtbaar op een bouwkaart op de website van windpark Drentse Monden en Oostermoer. Daar ziet u waar de bouw van windturbines is gestart of windturbines bouwkundig al klaar zijn en welke turbines in bedrijf zijn gesteld. De kaart van 19 november vindt u hier.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.