Direct naar de inhoud.

Prijzenfestival voor deelnemers lichtjesroute

  • door:
  • op:

VEENDAM – Goed nieuws voor deelnemers van de lichtjesroute. Want iedere deelnemer maakt kans op mooie prijzen. Dankzij sponsering zijn er mooie geldprijzen beschikbaar gesteld. Wiens versiering als beste wordt beoordeeld kan een geldbedrag van €500,00 winnen. De tweede prijs is €350,00 en de derde prijs €150,00. Hiernaast zijn er tientallen waardebonnen te winnen en wordt er een heuse straatprijs beschikbaar gesteld. Wat deze straatprijs is blijft nog even geheim.

Jury
Om te bepalen wie de prijswinnaars worden is er een jury aangesteld. Zij zullen beoordelen wie de leukste, creatiefste, origineelste, of sfeervolste versiering van tuin, balkon of raam heeft. Tussen zondag 6 en zaterdag 12 december gaat de jury op pad en is het belangrijk dat de deelnemers hun versieringen er tip top uit laten zien. Iedereen die zijn huis heeft verlicht maakt kans op de prijzen, ook als je je niet hebt aangemeld.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking vindt plaats op 22 december tijdens ‘’Het concert van Veendam’’ in Theater van Beresteyn. Het concert belooft een sfeervolle avond te worden met  mooie muziek van Wia Buze, Erwin de Vries, Sandy Altman, Agnes Woltjes en Romain Doedens. De show, inclusief de prijsuitreiking, is live (en gratis) te bekijken en te beluisteren via SKV (kanaal 996), online via parkstad.nl of de Facebookpagina van Parkstad.  

Routes
De routes zijn inmiddels gevormd en online in te zien via de Facebookpagina Lichtjesroute Veendam of via de website van de Lions,  www.lionsveendam.nl/lichtjesroute. Voor wie niet in de gelegenheid is de route online te bekijken kan er een papieren routebeschrijving opgehaald worden bij Van Beresteyn. Ze liggen in het folderrek naast de entree.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal