Direct naar de inhoud.

Petit restaurant De Babbelaer sluit de deuren

De Babbelaer (F: Facebook)

STADSKANAAL – Eind november kon je nog een beker heerlijke erwtensoep bij de Babbelaer kopen. Het liefst een emmertje vol om mee te nemen want de verse snert was vooral bedoeld om het restaurant financieel te ondersteunen.

Helaas is het uitbater Ferdy Hulshof niet gelukt om, tijdens deze bizarre tijden met diverse aanbiedingen zijn zaak open te houden. Een nieuw huurakkoord sluiten met de verhuurder van het pand is de bottleneck. Daardoor werd hij genoodzaakt om de beslissing te nemen de deuren te sluiten, zo schrijft hij op facebook.

Door de Coronacrisis legt Hulshof fors meer geld bij dan er uiteindelijk verdiend wordt. De Babbelaer opende in 1992 voor het eerst de deuren en is een bekende ontmoetingsplek voor jong en oud in hartje Stadskanaal. Volgens Hulshof is de toekomst niet rooskleurig en loopt het huidige huurcontract binnenkort af. Omdat de verhuurder echter niet wil zakken met de huurprijs moet hij de deuren sluiten.

Hulshof: “Het was een moeilijke beslissing maar voor nu ben ik genoodzaakt de deuren per 1 januari 2021 op slot te draaien. Ik ga me straks inzetten op een ijssalon verderop aan de Navolaan. De komende maanden wordt dit pand verbouwd. Een ijsje kun je gemakkelijk aan een loket bestellen en in de wandel meenemen”.

5 reacties op “Petit restaurant De Babbelaer sluit de deuren”

  1. Zo jammer was ook een pracht plek hij had alles zo mooi gemaakt en alles van goede kwaliteit.ik hoop zo dat je straks zo goed op je plek zit en daar heel goed gaat draaien heel veel sucsus

  2. ja vreselijk jammer en het spijt me ook vreselijk voor Ferdy ik was er geregeld en weet dat hij er alles aanheeft gedaan heel jammer!!Hoop wel dat er een opvolger komt en het pand eenhoreca onderneming blijft en hoop dat Ferdy meer geluk heeft met zijn nieuwe zaak!!

  3. Ik vind het jammer ik kwam er altijd met plezier bij Ferdy om een bakkie te drinken en een praatje heel veel succes op je nieuwe plek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-