Direct naar de inhoud.

Maandagdrukte in centrum Stadskanaal: veel winkels vanavond ook open

  • door:
  • op:
Beeld vanaf de Kanaalpassage in Stadskanaal

STADSKANAAL – Waar je normaal op maandag in het centrum van Stadskanaal en kanon kan afschieten is dat nu wel anders. Parkeerplaatsen staan vol en ook de winkelstraten zijn goed gevuld. De winkeliers van Centrum Stadskanaal kondigden gisteravond namelijk aan vandaag open te gaan in verband met de sluiting van de niet-essentiële winkels. Vandaag is voor klanten dus ook het laatste moment om nog eventuele kerstinkopen te doen.

Vanavond

Bepaalde winkels blijven ook vanavond nog open. De kanaalpassage bijvoorbeeld blijft tot 20:00 uur geopend. Er zijn zelfs ondernemers die echt het onderste uit de kan halen en tot 0:00 uur vannacht open willen blijven.

Verkeersregelaars

Door de toenemende drukte zijn er in het centrum verkeersregelaars ingezet. Op de Hoofdstraat is er zelfs een file ontstaan door een hijskraan die een sluisdeur aan het inhijsen is. Verkeer wordt geadviseerd om via de Beneluxlaan te rijden.

Lockdown

Vandaag kwam de bevestiging dat dinsdag om 0:00 uur de nieuwe lockdown in gaat. Bijna alles moet dicht; van niet essentiële winkels tot theaters en van scholen tot contactberoepen zullen hun werkzaamheden moeten stoppen.

 



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal