Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kerstspecial Muziekpalet

F: Wilma Swarts RTV1

RADIO – RTV1 zendt op eerste kerstdag een speciale aflevering uit van Muziekpalet. Samensteller en presentator Evert de Jong laat daarin eerst gedeelten horen uit het prachtige monumentale Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach. Het wordt gevolgd door een groot deel van de Kerst Cantate van Christian Friedrich Ruppe, een vrijwel onbekende Duitse componist, die het grootste deel van zijn leven in Leiden studeerde en werkte. ‘Voor mij een ontdekking’, aldus Evert de Jong over dit zeer melodieuze en welluidende Nederlandstalige werk.

De kerstspecial van Muziekpalet wordt uitgezonden op vrijdag 25 december 2020 tussen 11.00 en 12.00 uur via RTV Radio.

De uitzending is ook terug te luisteren via uitzending gemist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.