Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto raakt bij Onstwedde van de weg en komt door boom tot stilstand

ONSTWEDDE – Op de N974 (Veenhuizen) tussen Stadskanaal en Onstwedde is op nieuwjaarsochtend een automobilist van de weg geraakt. De auto kwam uiteindelijk tegen een boom tot stilstand. Het incident deed zich rond tien uur ’s ochtends voor. Door een onbekende zaak verloor de bestuurder de macht over het stuur, waarna de auto in de berm belandde en er ternauwernood een elektriciteitshuisje werd ontweken. De auto kwam iets verderop tot stilstand tegen een boom. Hulpdiensten waren al snel ter plaatse en ambulancepersoneel controleerde de automobilist op verwondingen. Een berger moest eraan te pas komen om de auto af te voeren.

De politie zoekt uit hoe de bestuurder van de weg is geraakt.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.