Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Big Brother meest gegoogeld in Stadskanaal

F: RTL 4
Bewerking: RTV1

STADSKANAAL – In de afgelopen week is het ‘nieuwe’ RTL programma ‘Big Brother’ het meest gezocht op Google in Stadskanaal. Dat blijkt uit navraag van RTV1 bij het bedrijf. Ook in het Brabantse Made (dicht bij Breda) wordt er veel naar het programma gezocht. In Made speelt het geval nog mee dat een kandidaat van de reality-spelshow uit het dorp komt.  Ook komt er veel interesse uit Zevenbergen en Rijen.

Big Brother is sinds afgelopen maandag na een afwezigheid van 14 jaar weer terug op televisie. De nieuwe kandidaten van het programma worden ook veelvuldig opgezocht bij ’s lands bekendste zoekmachine. In Drenthe zijn de inwoners vooral geïnteresseerd in de Belgische kandidate Liese. Zij is de enige kandidaat waarop in de provincie specifiek gezocht werd. Ook in Vlaanderen wordt naar Liese het meest gegoogeld. Landelijk gezien wordt de meeste informatie over Theo gezocht.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.