Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Rustig in Stadskanaal, politie blijft waakzaam (Update)

Archief foto RTV : Centrum Stadskanaal

STADSKANAAL – Afgelopen dinsdagavond was er veel politie op de been in het centrum van Stadskanaal. De politie kreeg te horen dat er plannen waren om ‘koffie te drinken’ in het centrum. Daardoor werd er veel gesurveilleerd door de politie. Toen de avondklok in ging, om 21.00 uur, was het weer rustig in Stadskanaal.  Overdag hadden de winkeliers nog de controle over het centrum, maar toen zij de deuren van de winkels dicht deden, kwam de politie in het centrum. Er werden vooral veel jongeren aangetroffen bij de winkels. Zij werden aangesproken door de politie en vertrokken allemaal. 

Update:

Na overleg met de jeugdpolitie heeft het Ubbo Emmius in Stadskanaal een brief verstuurd naar de ouders. Er wordt namelijk een oproep gedaan om vanaf 19.30 uur bijeen tekomen in het Julianapark in Stadskanaal. ‘Als directeuren van Ubbo Emmiusroepen wij u op om uw verantwoordelijkheid te nemen’ geeft de school aan in de brief naar de ouders. ‘Op deze manier willen we samen met u voorkomen dat uw kind niet de wet overtreedt.’

De brief die Ubbo Emmius naar alle ouders/verzorgers heeft gestuurd.

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.