Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nelli Cooman Games op 12 juni

Wethouder Veenstra bij de Nelli Gooman Games 2019

STADSKANAAL – De Nelli Cooman Games zou, onder voorbehoudt, op 12 juni plaats gaan vinden dit jaar. Dat geeft de organisatie aan tegen RTV1. ‘Als positief denkende organisatie denken wij dat met deze jeugdwedstrijden er een redelijk grote kans is dat dit door kan gaan.’ Daarnaast houdt de organisatie goed contact met de gemeente Stadskanaal en de provincie. Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

De organisatie roept juryleden op om zich aan te melden. De juryleden zijn nodig om de wedstrijden in goede banen te leiden. ‘Uiteraard zullen wij ook zelf ons vaste team benaderen maar vragen tevens extra mensen om voor atleten, begeleiders en publiek de zaken “veilig” te kunnen regelen.’

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.