Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

VV Nieuw Buinen gaat voor duurzaam

F: VV Nieuw-Buinen

NIEUW-BUINEN – Sportpark Buunerdrome in Nieuw Buinen gaat voor duurzaam. De voetbalvereniging is gestart met de eerste aanpassingen. In de tweede week van januari zijn laadpalen voor elektrische auto’s geplaatst en binnenkort volgen de zonnepanelen. Daarna komt het accuopslagsysteem dat de piekproductie van de zonnepanelen opvangt en piekvraag van de veldverlichting. De verwachting is dat de werkzaamheden in mei zijn afgerond.

F: VV Nieuw-Buinen

 

Om voor iedereen zichtbaar te maken wat de verduurzaming inhoudt, werd een groot bord onthuld door de jonge voetballers en voorzitter van VV Nieuw Buinen. Hierop zijn alle duurzame oplossingen voor het sportpark te zien.

Vanwege de coronacrisis was er geen ruimte om aanwezig te zijn bij de start. De gemeente Borger-Odoorn heeft een filmpje gemaakt. Deze is hieronder te bekijken:

 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.