Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

D66 Veendam doet mee aan gemeente-raadsverkiezingen 2022

D66 Veendam doet weer mee aan de gemeenteraadsverkiezingen

VEENDAM – De leden van D66 Veendam hebben besloten deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen die op 16 maart 2022 worden gehouden. De algemene ledenvergadering vond in verband met de Corona-maatregelen digitaal plaats. Er werd een profiel voor de lijsttrekker en voor raadsleden vastgesteld en er zijn enkele commissies benoemd, die de verkiezingen voorbereiden. Dit najaar zal ook worden begonnen met het opstellen van een conceptverkiezingsprogramma 2022-2026.

Tweede Kamerverkiezingen

Het afdelingsbestuur verwacht dat D66 bij de Tweede Kamerverkiezingen op 15, 16 en 17 maart aanstaande een nog beter resultaat behaalt dan de laatste peilingen aangeven. Het aantal leden van D66 Veendam is het laatste jaar gegroeid met 35%. De aanwas van nieuwe, vooral jonge leden, biedt perspectief op de een aansprekende kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.