Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Update: Vernielingen bij SV Mussel

Het vernielde bord

MUSSEL – De jongens die vorige week een aankondigingsbord bij SV Mussel hebben vernield zijn herkend op camerabeelden en ter verantwoording geroepen in de bestuurskamer.

Vrijdagochtend bleek een aankondigingsbord vernield, ook lagen er bierdoppen op het terrein en was er gekotst voor het raam van de bestuurskamer. Meeme Wubs, voorzitter van de voetbalvereniging, zei toen: ‘Als ze ergens willen gaan zuipen prima, maar als ze de boel vernielen en onderkotsen word ik boos.’

Camerabeelden

Het hele complex wordt bewaakt met camera’s. Op de beelden werden de drie jongens snel herkend. In de bestuurskamer mochten ze in een gesprek met twee bestuursleden komen uitleggen wat daarop te zien was. De jongens, waarvan een minderjarig, hebben alles bekend. De club heeft geen aangifte gedaan. Wubs: ‘Het was na het gesprek wel duidelijk; niet meer doen.’ De schade mogen de jongens zelf betalen.

 

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.