Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jasper Wever door naar volgende ronde van The Voice

Foto: Screenshot ‘The Voice of Holland’

NIEUW BUINEN – Jasper Wever uit Nieuw Buinen is vrijdagavond verrassend doorgegaan naar de volgend ronde van The Voice of Holland op RTL4. De zingende opticien was vanavond niet bij stem tijdens zijn optreden, maar kreeg van de kijkers genoeg stemmen om door te gaan. Jasper zong het nummer Bless The Broken Road van de Amerikaanse countryrockband Rascal Flatts.

Na het optreden van Wever waren de verschillende juryleden van ‘The Voice’ niet meteen positief.  “Het was deze keer niet zo goed, het werd een beetje ongemakkelijk”, aldus Anouk. “Doe asjeblieft meer ervaring op, dit is nog niet de plek voor jou om te staan.” Rapper Ali B. sloot zich daarbij aan. “Je hebt een tweede kans gekregen en zie dit vooral als een les. ik ben het helemaal eens met Anouk. Ga werken aan een scenario waarin je kunt shinen.”

En ook coach Jan Smit zag het somber in voor zijn pupil. “Je bent nu gewoon je stem kwijt. Als je hees bent kun je er verder weinig meer aan doen. Dat heeft natuurlijk ook met een bepaalde stressfactor te maken.” Omdat Wever vooral onder de doucher zingt deed Smit nog een suggestie. “We moeten de volgende keer misschien een douche neerzitten waar je onder kunt zingen.”

Maar dankzij de stemmen van de kijkers hoort Jasper Wever bij de laatste zeven kandidaten en mag hij zijn kunsten nog een keer vertonen. Jurylid Anouk begreep daar niks van en had er geen goed woord voor over. “Dit slaat helemaal nergens op”, zei ze over de uitslag.

 

 

Bron: RTV Drenthe

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.