Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Definitief een vaccinatielocatie in Stadskanaal

F: Freepik

STADSKANAAL – GGD Groningen richt in de gehele provincie verschillende vaccinatielocaties in, zodat iedere Groninger op korte reisafstand een corona-vaccinatie kan krijgen. Zo gaat de GGD in elk geval in Stadskanaal een vaccinatielocatie inrichten. Daarnaast worden er ook locaties ingericht in de plaatsen Appingedam, Warffum, Zuidhorn, Hoogezand en Scheemda. ‘Zo gauw als er vaccins beschikbaar en geleverd zijn, kunnen wij in deze plaatsen direct starten met vaccineren’, aldus een woordvoerder van de GGD.

De bedoeling is dat GGD Groningen vanaf april flink gaat opschalen met prikken om in de loop van mei ruim 7.000 prikken per dag te gaan zetten. ‘Op dit moment vaccineren wij in MartiniPlaza in Groningen en in Veendam. Maandag 29 maart starten wij in Kardinge/Groningen. Hier gaat GGD Groningen het vaccin Pfizer/BioNTech toedienen.

De andere locaties volgen naar verwachting in april en mei.

Eerder werden er vragen gesteld in de gemeenteraadsvergadering van de gemeente Stadskanaal over een vaccinatielocatie in de gemeente. Wethouder Verschuren gaf toen aan dat er plannen waren om een locatie in Stadskanaal op te zetten.

F: GGD Groningen

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

3 Reacties op “Definitief een vaccinatielocatie in Stadskanaal

  1. Bennie mulder

    Wordt wel tijd, USA 100 miljoen all gevaccineerd, Nederland nog geen 1 miljoen.

  2. Wij zijn 77 jaar ,wanneer zijn wij aan debeurt

  3. H.L louw-Steijn

    wanneer vaccinatie voor 74 en 76 jarigen in Stadskanaal ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.