Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jasper Wever door naar volgende ronde The Voice

F: The Voice Of Holland

HILVERSUM/NIEUW-BUINEN – Jasper Wever is door naar de volgende ronde van het zangprogramma The Voice Of Holland. Hij zong het nummer They don’t play our lovesong anymore van Anita Meyer. De publiekslieveling, zoals hij wel genoemd kan worden na de uitzending van vorige week, zette een redelijk goed optreden neer. Wever zijn wond was helemaal weggewerkt met make-up. De opticien stapte vorige week verkeerd uit de hottub en viel daardoor op zijn hoofd. De druk werd voor de Buunermonder daardoor nog hoger.

De knuffeldrent, zoals hij gekscherend werd genoemd door coach Ali B., heeft volgens alle coaches enorme sprongen gemaakt. Coach Ali B. gaf aan dat hij enorme progressie heeft laten zien. ‘Dit optreden was al dertig keer beter dan de vorige keer.’ Zangeres Anouk vond het redelijk goed. Vergeleken met vorige week is dit stukken beter. Wever zijn eigen coach Smit gaf aan dat het optreden tijdens de generale repetitie beter was dan tijdens de liveshow van vrijdagavond.

Jasper Wever heeft wel al een prijs gewonnen. Alle kandidaten van The Voice Of Holland doen bij radiozender Q-music mee aan de ‘Top 40 Challenge’. De zingende opticien coverde het nummer Afterglow van Ed Sheeran. Dat nummer is hieronder terug te kijken.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.