Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Johan Hamster in het zonnetje gezet: ‘Een man met hart voor de regio’

Johan Hamster met zijn zoon, de eigenaren van La Dolce en Stieneke van der Graaf voor de nieuwe ijssalon van Stadskanaal. Foto: RTV1

STADSKANAAL – Wethouder van de gemeente Stadskanaal, Johan Hamster, dacht een werkbezoek te gaan doen aan de nieuwe ijssalon ‘La Dolce’, maar dat pakte net even anders uit. Eenmaal bij de salon aangekomen werd hij opgewacht door ChristenUnie kamerlid Stieneke van der Graaf.

Naast een cadeau pakketje kreeg hij ook mooie woorden van van der Graaf: ‘Johan is een bestuurder met hart voor de regio en haar inwoners.’ aldus het CU kamerlid. ‘Hij maakt zich ook zeker zorgen om de financiën van de gemeente. Die boodschap verdiend echt aandacht, daar wil ik me sterk voor maken in Den Haag.’

Strijd voor betere financiën

‘Deze zag ik echt niet aankomen’, vertelt een verraste wethouder Hamster. Hij is blij dat de landelijke ChristenUnie ook aandacht besteed aan zijn prijs als Beste Bestuurder. ‘Ik zie dit wederom als het in het zonnetje zetten van die harde strijd voor betere gemeente financiën.’

Maar Hamster is nog lang niet klaar met zijn strijd voor de regio: ‘We gaan net zo lang door tot minimaal 76 kamerleden hier aandacht aan besteden.’

Brandbrieven

Kamerlid Stieneke van der Graaf krijgt dan ook regelmatig bericht van Johan Hamster: ‘Ik krijg ongelofelijk veel appjes en brandbrieven van Johan en zijn collega’s. Het is ook enorm belangrijk dat hier meer aandacht voor komt in de landelijke politiek.’

Van der Graaf ziet Hamster dan ook niet alleen als regionaal politicus. ‘Hij vertolkt het geluid vanuit heel veel gemeenten in Nederland die zich zorgen maken. Daarmee hebben ze een belangrijke stem in wat de mensen hier nodig hebben.’

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

2 Reacties op “Johan Hamster in het zonnetje gezet: ‘Een man met hart voor de regio’

  1. Johan is een geweldig goeie bestuurder. Inderdaad met hart voor zijn bewoners, kennis van zaken en uiterst correct in zijn optreden. En hoewel ik eigenlijk vind dat we hem niet kwijt moeten raken als wethouder, vraag ik me af of hij niet zo langzamerhand in aanmerking komt voor iets “Haags”. Een betere stem daar om op te komen voor onze belangen kun je haast niet wensen. Ik gun het hem van harte! En dat zeg, iemand die vrijwel altijd op de PvdA stemt (behalve lokaal, dan gaat mijn stem steevast naar Johan).

  2. Ik stem Forum. Deze Hamster is een wolf in schaapskleren, hij is een slechte wethoder van financien. Kijk jaar het centrum, het groen, Wedeka. Het gaat heel slecht met Stakkea. De actie hierboven is een actie van de Kristenune. Zelfbevlekking ten top, die hele verkiezing, en veel farizeerss

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.