Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hendrik Panneman werkt al 29 jaar mee aan de verkiezingen in Stadskanaal

STADSKANAAL – Hendrik Panneman werkt al 40 jaar bij de gemeente Stadskanaal, daarvan helpt hij al 29 jaar mee met alle verkiezingen, zowel landelijk als regionaal. In die jaren heeft Panneman daarmee maar liefst 37 verkiezingen meegemaakt tijdens zijn werk bij de Knoalster gemeente. Deze verkiezing is de laatste, want dit jaar gaat Panneman met pensioen.

“Het is absurd wat allemaal op je afkomt.”

Altijd wat anders

In die jaren heeft hij echter nooit sleur meegemaakt tijdens al die verkiezingen: ‘Er is altijd wel wat anders aan de hand’, aldus Panneman. ‘Soms loopt alles op rolletjes en een andere keer loopt het ergens mis.’

Dit jaar was voor hem wel de meest aparte verkiezing door alle coronamaatregelen. ‘Het is absurd wat er allemaal op je afkomt.’ Ondanks dit ziet Panneman deze stemperiode als een succes: ‘Alle maatregelen zijn goed opgevolgd, de burgemeester was dan ook zeer tevreden.’

Op de fietse

Hendrik Panneman heeft er naast een drukke, ook een hele sportieve dag op zitten. Hij fietste namelijk voor een groot deel mee met burgemeester Sloots langs alle stemlokalen in de Knoalster gemeente. ‘De mensen vonden het heel fijn dat de burgemeester zich liet zien’, aldus een trotse Hendrik Panneman.

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.