Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Werkleerbedrijf laat glascontainers weer glimmen

Glascontainers glimmen weer

STADSKANAAL – Een speciaal team van de EMCO-groep, het werkleerbedrijf voor Zuidoost-Drenthe, gaat vanaf de eerste week in april de glascontainers in de gemeente Stadskanaal onderhouden. Dat gebeurt onder supervisie van ondernemersorganisatie ‘Ondernemend Emmen’ en de eigenaar van de glascontainers, recyclingbedrijf SUEZ uit Emmen. Het EMCO-team doet dit onderhoudswerk ook al in een groot deel van Drenthe. De EMCO-groep zet voor deze klus een speciaal team in, voorzien van de modernste schoonmaakapparatuur. Uiteraard geheel milieu-verantwoord.

Nuttige projecten

“Als Ondernemend Emmen vinden we het een deel van onze taak om mensen met een zekere afstand tot de arbeidsmarkt een steun in de rug te geven. Daarom zoeken we voor hen naar nuttige projecten die een zichtbaar resultaat hebben. Zoals het schoonmaken van de glasbakken van Suez in een groot deel van Drenthe en nu dus ook in Stadskanaal. Suez Emmen is lid van Ondernemend Emmen en zocht een oplossing voor het schoonhouden van hun glasbakken. Die vraag kwam destijds bij ons op tafel en we hebben toen samen een oplossing bedacht,” zegt Herman G. Idema, directeur van Ondernemend Emmen.

Ondernemend Emmen

Ondernemend Emmen is de grootste ondernemersorganisatie van Noord-Nederland met zo’n 300 leden met samen zo’n  16.000 arbeidsplaatsen de ondernemersorganisatie. De organisatie brengt ondernemers in verbinding met elkaar en met iedereen die een  bijdrage kan leveren aan een optimaal ondernemingsklimaat in de regio Emmen. Daar waar mogelijk levert de organisatie een bijdrage aan het realiseren van werk voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld waar het gaat om onderhoud van bedrijventerreinen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.