Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jasper Wever afgevallen in The Voice-finale

F: Still TVOH

HILVERSUM – Jasper Wever uit Nieuw-Buinen is vanavond vierde geworden in de finale van het RTL4-programma The Voice Of Holland. Na een spectaculaire opening waarin hij met Marco Borsato mocht zingen. Het nummer ‘binnen’ kwam gelijk de huiskamers binnen. Het elfde seizoen is bij aan het einde gekomen en de zingende opticien heeft volop genoten van het avontuur. Als verrassing was gisteravond zelfs zijn vriendin naar Hilversum gegaan. Zij zat twee weken in quarantaine en kon hem dus niet ontmoeten.

Zijn eerste nummer Have You Ever Really Loved a Woman zong hij al eens eerder in het programma. Toen werd het optreden stilgelegd door Anouk en mocht hij opnieuw beginnen. Dit was vanavond niet het geval. Wel was zij erg kritisch op het programma. Ze vroeg zich af hoe Jasper in de finale kon staan. Zijn coach Jan Smit gaf aan dat het niet perfect was, maar dat hoort bij Jasper.

F: Jan Smit

Daarnaast zong hij een duet met zijn eigen coach Jan Smit. Ze zongen het nummer More Than Words van Extreme. Ook dat optreden ging niet vlekkeloos. Niet alleen Wever zat er naast, maar ook Jan had niet zijn beste optreden.

Beide gaven aan het einde aan dat ze er niet meer van konden maken.

De kijkers van het muziekprogramma konden al vanaf het begin van het programma stemmen op hun favoriet. Het ‘altijd bruisende Stadskanaal’ (volgens coach Jan Smit) was afgelopen week in de ban van Jasper Wever en zijn plek in de finale. Zo werden er onder andere speciale taartjes gemaakt met Wever’s hoofd erop en hingen door het hele centrum posters en stickers.

 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.