Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

FC Groningen op de St. Antoniusschool in Musselkanaal

Foto: Purisa Mediavormgeving

MUSSELKANAAL –  FC Groningen heeft op woensdag 31 maart een bezoekje gebracht aan de St. Antoniusschool in Musselkanaal. De leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 kregen namelijk een voetbalclinic aangeboden tijdens de gymles. Gedurende deze voetbalclinic hebben de leerlingen op een spelenderwijze manier kennis gemaakt met de oefenstof en spelvormen van FC Groningen.

Voetbaldiploma

Na afloop van de voetbalclinic ontvingen de leerlingen een voetbaldiploma en een gevulde FC Groningen goodiebag. De school ontving daarnaast een FC Groningen voetbal en een boekje met 10-spellen voor op het schoolplein. “Wat hebben de leerlingen genoten deze dag”, aldus Rick Tieben, gymleerkracht op de St. Antoniusschool. “Bewegen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van de leerlingen, zowel op sociaal als cognitief vlak. Om ze hierin te blijven stimuleren vraag ik onder andere externe professionals om gastlessen te komen verzorgen. Sporten doet ook echt iets met je!”

Foto: Purisa Mediavormgeving

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.