Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Hunebedcentrum past fotobord aan na ongeluk

F: Hunebedcentrum

BORGER- Het Hunebedcentrum in Borger past een fotobord aan, nadat er gisteren een jongetje klemvast zat. De brandweer moest daarbij te pas komen en heeft met een zaag de jongen bevrijd. De jongen raakte niet gewond en kreeg zelfs een knuffelbeer van de brandweer. Omstanders gaven aan dat dit niet de eerste keer is dat iemand vast zit in het fotobord. 

Het bord is bedoeld om een hoofd achter te houden in plaats van je hoofd door een gat te steken. Dat geeft Gijs Klompmaker aan bij DvhN. Wel wordt het bord veranderd. ‘We gaan het bord aanpassen, zodat kinderhoofdjes er niet doorpassen.’ Ook geeft de directeur van het Hunebedcentrum aan dat er overweegt wordt om het bord weg te halen, ondanks dat het een populaire fotoplek is.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

1 Reactie op “Hunebedcentrum past fotobord aan na ongeluk

  1. Hunebedcentrum aan dat er overweegt wordt om het bord weg te halen, ondanks dat het een populaire fotoplek is.

    Overweegt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.