Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Sauna ’t Dalhuus stopt

Sauna ’t Dalhuus

Wildervank – “Wanneer gaan jullie weer open?” deze en vergelijkbare vragen heeft Sauna Dalhuus eigenaar Pieter Hania in Wildervanksterdallen de laatste tijd weer veel gehoord. Helaas kunnen ze het antwoord niet geven, ze zijn afhankelijk van de route die de overheid uitstippelt. `Wij zien graag weer wat leven in de brouwerij. Zodra de sauna open mag zullen we dit kenbaar maken`.

Al deze ontwikkelingen heeft het besluit om te stoppen met de sauna in een stroomversnelling gebracht. De afgelopen jaren hebben ze al geprobeerd het bedrijf te verkopen. Dit is niet gelukt. De eigenaar is daarom een procedure gestart om een woonbestemming op het pand te krijgen om het als woningen te kunnen verkopen. Ze hopen dat het karakteristieke pand op deze wijze behouden blijft.
Pieter Hania krijgt vanaf 1 november zijn pensioen en met ingang van deze datum gaan ze daarom de sauna en de zwemschool definitief beëindigen. `We willen wel graag ons bedrijf met een goed gevoel beëindigen en hopen daarom tot 1 november nog een mooi zomerseizoen te draaien. In deze periode hopen we iedereen nog één of meerdere keren als gast te mogen verwelkomen om op deze manier 24 jaar “Sauna ‘t Dalhuus” op een prettige manier af te kunnen sluiten, aldus Pieter Hania in zijn nieuwsbrief.
Bron: Peter Panneman

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.