Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gratis DJ Workshop door stichting Afterbeat

F: Stockfoto

VEENDAM – Stichting Afterbeat organiseert in samenwerking met Jongerencentrum Break op 2 juli een DJ Workshop met DJ Roberto Rosso. Deze workshop is mogelijk gemaakt doordat Stichting Afterbeat een fonds heeft ontvangen van het Wildervank Fonds om jongeren te stimuleren met Electronic Dance music bezig te gaan. En aangezien de Nederlandse DJ`s de beste van de wereld zijn willen we uiteraard ook jongeren uit onze regio kennis laten maken met de draaitafel.

Stichting Afterbeat is al sinds 2009 actief in Veendam met onder andere muzieklessen in het voortgezet onderwijs. Na het einde van elke projectweek organiseerde Stichting Afterbeat een feest in de plaatselijke discotheek Bon Bini. Gezien de pandemie is dit niet mogelijk en zijn we aan de slag gegaan met nieuwe ideeën die ons werk ondersteunen. Op dit moment en zijn wij in Veendam bezig met een Koffie café & inloophuis voor onze doelgroep. “We zijn druk bezig met fondsen werven en dit fonds was nu al beschikbaar. Aangezien ons centrum pas later dit jaar open gaat hebben we deze workshop samen met jongerencentrum Break georganiseerd. Samenwerken met plaatselijke jongerenwerkers is belangrijk voor het welzijn van jongeren. Als organisaties moet je naast elkaar staan, niet tegenover elkaar”, aldus Alko Stoel van Stichting Afterbeat.
Samen en in jongerencentrum Break organiseert Stichting Afterbeat daarom een DJ workshop met DJ Roberto Rosso. Roberto Rosso is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een gezellig feest. Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Hij draaide de afgelopen jaren tijdens festivals als BEAM, de Pinksterconferentie van Opwekking, Like Jesus, Graceland, New Wine, Soul Survivor en verschillende keren bij Stichting Afterbeat in Veendam.

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.