Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nelli Cooman Games gaan alsnog niet door

F: Eigen foto

STADSKANAAL – Na een teleurstelling in 2020 door het afgelasten van de Nelli Cooman Games heeft het bestuur helaas ook voor 2021 moeten besluiten de Games “af te blazen”. De gemeente Stadskanaal had een vergunning verstrekt, maar de RIVM regels zijn nog niet zo ver versoepeld dat wedstrijden zoals de Nelli Cooman Games toe te staan. Het evenement zou plaats hebben gevonden op 12 juni 2021.

De organisatie en het bestuur hebben nog nagedacht om het evenement te verschuiven, maar dat was geen optie. ‘Verschuiven is helaas niet aan de orde, want vele wedstrijden zijn al na achteren geschoven en het is heel erg druk op de kalender.’ Daarom heeft het bestuur is samenspraak met de gemeente en de atletiekunie besloten om dit jaar het evenement alsnog over te slaan.

Er was enorme belangstelling voor het evenement en er zouden zo’n 450 tot 500 deelnemers meedoen. ‘Wij hebben genoten van de belangstelling die er voor deze editie was’, aldus het bestuur van het sportevenement.

 

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.