Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Dodelijke slachtoffers ongeval Borger komen uit Drenthe en Overijssel

Foto: M. Dol – RTV1

BORGER – De identiteit van de slachtoffers van het dodelijke ongeval zondagavond op de N34 bij Borger is bij de politie bekend. Bij het ongeval kwamen vier mensen om: een 24-jarige man uit Dalen, een 69-jarige vrouw en een 72-jarige man uit Assen en een 48-jarige man uit Gramsbergen (Ov). Zij zaten in verschillende voertuigen.

Bij het ongeval raakten verder vijf mensen gewond. Deze slachtoffers zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Omstreeks 20:50 uur kreeg de politie melding van een ernstig verkeersongeval waarbij vijf voertuigen betrokken raakten. De weg was enige tijd afgesloten voor onderzoek. De politie is nog bezig uit te zoeken wat de oorzaak aan het  ongeval was en vraagt getuigen zich te melden.

Zie ook: Ongeluk met meerder auto’s op N34 bij Borger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.