Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Politie volop aanwezig in Nieuw-Buinen

NIEUW-BUINEN – De politie is al een aantal weken volop zichtbaar en onzichtbaar aanwezig in het veenkoloniale dorp Nieuw-Buinen. In februari waren er twee grote arrestatieacties in het dorp. Donderdag werd er een grote algemene controle gehouden in het dorp. Verschillende motorvoertuigen werden aan de kant gezet en werden gecontroleerd. Vanmiddag was het opnieuw de politie die bij een inwoner van Nieuw-Buinen op de stoep stond.

De politie belde namelijk aan bij een huis aan de Rozenlaan. Opvallend is dat in februari ook de Rozenlaan al werd afgezet vanwege een arrestatie. Verschillende buurtbewoners merken op dat er ook duidelijk meer politie aanwezig is in het dorp. De bewoners vinden het maar bijzonder dat er ineens zoveel politie zichtbaar is in het dorp. ‘We snappen niet zo goed waarom de politie hier zo veel is’, aldus een van de bewoners.

Lees ook: Man opgepakt na woninginval in Nieuw-Buinen

Lees ook: Politieachtervolging van Nieuw-Buinen tot Emmen

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.