Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Goede kans dat Zuidlaardermarkt dit jaar wel door gaat

Zuidlaardermarkt (foto FB)

ZUIDLAREN – Burgemeester Marcel Thijsen van Tynaarlo heeft de lichten op groen gezet om de Zuidlaardermarkt in oktober door te laten gaan. Vorig jaar ging de 820ste editie van de markt niet door vanwege de coronacrisis.

De burgemeester wil de standhouders, veehandelaren en kermisexploitanten dit jaar een kans geven om de eeuwenoude traditie voort te zetten. De ondernemers krijgen groen licht om de voorbereidingen te starten. Dat meldt RTV Drenthe.

Dat is geen garantie dat er in de derde week van oktober (dinsdag de 19e) een Zuidlaardermarkt komt. Als de coronamaatregelen het verbieden, gaat het hele feest niet door.

Dan gaat misschien een deel van het feest door. Afhankelijk van de coronamaatregelen die in oktober gelden, worden wellicht delen van de markt geschrapt. Het kan dan gaan om de veemarkt, de warenmarkt, de artiestenpodia of de kermis.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.