Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Provincie Groningen steunt kleinere ondernemers met Coronageld

.

REGIO – De provincie Groningen wil zo’n 300 kleinere ondernemers financieel steunen om hun bedrijf te moderniseren. Het geld is bedoeld om de digitale dienstverlening van de bedrijven te versterken. Het gaat om bedragen van 1500 tot 3000 euro per bedrijf.

De subsidie is afkomstig uit het Coronafonds dat de provincie Groningen heeft opgezet om ondernemers, organisaties en instellingen sterker uit de coronacrisis te laten komen. Het fonds, met daarin 11,5 miljoen euro, is gericht op de (vrijetijds-) economie, scholing en het behoud van banen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.