Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

GGD vaccineert donderdag niet in Veendam vanwege de hitte

F: Freepik

VEENDAM – GGD Groningen zal komende donderdag niet vaccineren op de locatie aan de Zwaaikom in Veendam. Dit omdat het volgens de GGD komende donderdag te warm is om op een verantwoorde manier te vaccineren.

“Deze locatie heeft een heleboel ruiten” aldus een woordvoerder van de GGD Groningen. “Hierdoor wordt het binnen snel erg warm met de voorspelde temperaturen. We vinden het dan ook onverstandig om onder die omstandigheden te gaan prikken op deze locatie.”

Langer door

Mensen die voor komende donderdag een afspraak hebben staan op de Veendammer locatie kunnen   op 18, 19 of 20 juni langskomen. “We gaan op die dagen langer door. Deze mensen kunnen dus hun prik tussen 16.30 en 19.30 uur komen halen.

 

 

 

Geplaatst door

Redacteur/Verslaggever - Streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.