Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Street Art Stadskanaal woensdag van start

street art

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe muurschildering (foto: Marc Dol)

STADSKANAAL – Street Art Stadskanaal gaat woensdag officieel van start. Het vervolg op het succesvolle kunstproject rond de Renneflat krijgt gestalte op de drie flats aan de Europalaan. Er is reeds een begin gemaakt met het opfleuren van een serie vrij saaie gevels met kunst.

Michel Velt, die ook verantwoordelijk was voor de muurschildering op de inmiddels gesloopte Renneflat, heeft een ontwerp gemaakt voor de eerste gevel die wordt aangepakt.  De uitvoerende kunstenaars zijn al met het voorbereidende werk begonnen. Hun vorderingen zijn dagelijks door het publiek te volgen. De artiesten zijn iedere van 8.00 tot 22.00 uur aan het werk.

De kunstcommissie KunstwerkT hoopt dat eigenaren van woningen en panden enthousiast worden van de aangebrachte kunst en hun gevels ook beschikbaar willen stellen. De verwachting is dan ook dat er meer gevels zullen volgen.

Zie ook: Succes Renneflat krijgt vervolg met Street Art Stadskanaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.