Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Grote brand verwoest gebouw Exloo, 18 jarige aangehouden

F: Van Oost Media

Bij restaurant Toby’s Steakhouse in Exloo is vannacht rond 3.45 uur brand uitgebroken. Het vuur woedde in een gebouw achter de eetgelegenheid.

Meerdere brandweerkorpsen wisten te voorkomen dat de vlammen oversloegen naar het restaurant. Buurtbewoners werden wakker van het geknetter en de rook van het gebouw. Toby’s ligt aan de hoofdstraat in het dorp, daardoor hebben veel omwonenden iets van de brand meegekregen. Ook was er veel rookontwikkeling. De Veiligheidsregio had daarom opgeroepen om ramen en deuren gesloten te houden.

(Tekst gaat verder onder foto)

F: Van Oost Media

Rond 4.15 uur had de brandweer het vuur onder controle. Voor zover bekend is bij de brand niemand gewond geraakt. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Wel is een 18-jarige man uit de gemeente Borger-Odoorn aangehouden. Hij is aangehouden voor mogelijke betrokkenheid bij de brand.

“Getuigen hadden rondom het moment van de uitbraak een persoon gezien en wisten een goede omschrijving van deze jongeman te geven”, schrijft de politie. Daarnaast is de politie ook nog op zoek naar getuigen.

Bij daglicht is de ravage goed te zien, van het bijgebouw is niets meer over.

F: Van Oost Media

Geplaatst door

Televisie, Redactie, Radio bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.