Direct naar de inhoud.

Klijndijkse Katja Stam naar Olympische Spelen Tokyo

  • door:
  • op:
KAtje Stam en Raïscha Schoon.
F: Still Ziggo Sport

De Klijndijkse Katja Stam gaat samen met haar teamgenoten Raïscha Schoon naar de Olympische Spelen. Dat bleek uit een bijzonder onderling gevecht vanmiddag tussen twee Nederlandse teams. Het Olympische kwalificatietoernooi beachvolleybal werd afgelopen week gehouden in Den Haag.

Doordat er twee Nederlandse teams ver kwamen en er maar één Olympisch ticket te vergeven was, moesten beide teams in een onderling duel strijden voor een ticket naar Tokyo. Dit duel werd door de 22-jarige Stam en de negentienjarige Schoon gewonnen met 2-0.

Gisteravond bleek dat Christiaan Varenhorst uit Nieuw-Buinen niet een olympisch ticket heeft gekregen om naar Tokyo te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-