Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geld voor Groninger bomen en struiken in eigen tuin

foto: fruitpluktuin.nl

REGIO – Wie de eigen tuin wil herinrichten of aanvullen met inheemse planten of struiken, kan nu de kans grijpen. Landschapsbeheer Groningen stelt een pot geld beschikbaar om dat voor elkaar te krijgen.

De subsidiepot van ruim 80.000 euro stelt mensen in staat inheemse bomen en struiken te poten. Daarmee krijgt het landschap een grotere biodiversiteit en een betere kans het cultuurhistorische landschap te behouden.

Het complete bericht van de provincie Groningen is hier te lezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.